AÏDA & SERGI

Aquesta sessió és l'exemple perfecte d'una sessió d'enamorats, l'Aïda i el Sergi, com podeu veure en aquesta ocasió vaig fer ús de dos fons diferents, un de blanc i un altre de negre.

A les preses amb fons blanc volia que aquest es veiés, que mostrés relleu i per tant profunditat, pel fet que la llum era més convencional, tons més suaus, no tenia sentit tenir un fons blanc invisible, al meu parer faria mal als ulls i el resultat és que tot queda més equilibrat.

Pel que fa a les fotos amb fons negre, encara que vaig modificar la llum, ens proporciona un ambient més íntim sense deixar de ser bonic.

Per completar la sessió, mesos més tard vam fer una segona sessió d'exteriors (vegeu Retrats d'Exteriors), és important dir que tant a les fotos d'estudi com a les d'exteriors, s'explica una història, una sessió de fotos no és posar-se davant de la càmera i ja està, és un record dun moment de la vida que és únic i sha de saber apreciar.

D'aquí un temps veurem si tornen per completar la sèrie, però el que queda clar és que hi haurà molts moments en què quan obris el llibre o la caixa de fotos, recordaràs amb felicitat que és bonic aquest món.

 
TITULO
DESCRIPCION