ISONA

Sessió de retrat infantil amb la petita Isona, després de consultar els pares, vam veure que no aguantaria gaire a l'estudi i per això vam fer una sessió de carrer en un lloc que coneixia amb escala de colors (entrada d'una escola bressol) i molt a prop hi havia un parc infantil. Sabedor que passava molt de temps amb l'àvia vaig pensar que portar un “telèfon” clàssic seria perfecte per entrar amb més confiança i jugar, perquè al capdavall, quan ets petit, el que més t'agrada és jugar.

Hi ha nenes i nenes com nens i nens i, tots són un món, n'hi ha que en mitja hora ho tens tot fet i altres que necessiten molt més temps, en aquest cas em vaig haver d'armar de paciència fins aconseguir “seduir-la”, com a premi , fotos al parc i tot va transcórrer harmoniosament, al final ens vam fer amics.

Doncs si tens nens i vols fer una sessió de fotos, ja sigui d'estudi o d'exteriors, contacta'm i en parlem, si l'estudi no és viable, com hi ha alternatives.


 

JASMINA I AARÓ 

Exemple de sessió de retrat infantil a domicili amb dos germanets realitzada el 2014 (reeditada el 2024 com a mostra), en casos com aquest, facilita poder canviar d'indumentària com es pot veure o ser fotografiats amb les seves joguines, és un estalvi de temps per els pares de portar tantes coses, en fi, que parlant ens hi posem d'acord.


 
TITULO
DESCRIPCION