NU

Xavier Minguella Fotografia - virsaltoroldan-4797-ts20240529215124999304.jpg


Et ve de gust una sessió de retrat de nu sense igual, ets al lloc indicat per a una sessió que guardaràs en el record per sempre, per la seva bellesa, fragilitat, estil...


Al principi la sessió és de caràcter privat, protegint en tot moment la intimitat de la persona fotografiada, encara que no hi hagi sessions amb dones amb mesures generoses per mostrar, ja que vaig estar buscant per a projectes personals, estic totalment obert a fotografiar qui sigui i per descomptat amb el màxim respecte, això sí, com a totes les meves sessions, és important quedar abans i parlar-ho tot, per després no perdre el temps o haver de repetir la sessió. 


Hi ha dos tipus de sessions, una seria la bàsica, al meu estudi, amb sessió amb il·luminació artificial i natural i, la completa en localització exclusiva, trobada pels meus mitjans o en què el client desitgi (la pròpia o una altra). Òbviament els preus varien força, mentre que a la bàsica parlem d'un preu de partida de 600 €, a la completa marxem als 1.200 € (preu variable en funció d'accés i desplaçament o altres aranzels de caràcter privat), en ambdós casos cal afegir els suplements de base (àlbum, còpies, etc.) variables segons la modalitat escollida. 


En tots dos casos es lliura una col·lecció d'imatges impreses d'alta qualitat i un fotollibre, mides encara per determinar però no superiors a DIN-A3, preus variables en funció de la tinta emprada (pigmentada o no). Es lliurarà una selecció d'imatges en qualitat Internet, i es pot compartir en xarxes una petita selecció, acordada sempre per ambdues parts. T'agradaria fer una sessió de nu però per un tema econòmic, tens altres prioritats? Parlem, parlant podem arribar a un acord que satisfaci les dues parts si això és possible, el que no faré és una sessió gratis, perquè amb diners gratis, no puc pagar res. Disposo de plans de pagament interessants si la suma total a pagar no s'ajusta a la teva economia, però no faig rebaixes.


En cap cas hi haurà intercanvi per favors carnals, ho subratllo perquè a dia d'avui encara hi ha gent que pensa que hi ha sexe pel mig i per a mi, una persona nua és només una persona nua, quan em banyo nu en una platja, em banyo i punt. 


Fa molts anys que faig aquest tipus de sessions, és tot un procés, entre localització, muntatge lumínic i preparació del conjunt. Es tracta d'un treball molt seriós i per descomptat, sense acord per ambdues parts, res no es mostrarà al públic, ni a la web, ni en exposicions.

Perquè ens puguem posar en contacte.
Estarem encantats de llegir el que ens vulguis fer comentaris.
Per comprovar que no ets un robot.
Fes clic a l'enllaç per a llegir el nostre avis legal.
* Dades obligatories